Beroepskracht

 

beroepskracht

beroepskracht

Beroepskracht “Sam Matton”

De Korre heeft een beroepskracht in voltijdse tewerkstelling. De beroepskracht neemt verscheidene taken op zich. Deze kunnen zowel logistiek als beleidsmatig zijn. In de eerste plaats werkt hij naar activatie en professionele ondersteuning. Hij tracht de dagelijkse werking grotendeels te coördineren en vorm te geven maar is niet bang om zelf te helpen waar nodig. Contact met de jongeren en de dag dagelijkse werking staan hierbij centraal. De beroepskracht bewaakt de fundamenten van de Korre vzw en streeft een open werking na.

Hij is een aanspreekpunt voor externe organisaties. Samen met de andere Oostendse jeugdhuizen helpt hij mee aan het hoger beleid en vertaalt hij de noden van de jeugd.

Projectmedewerker “Dieter De Vuyst”

In 2018 Startte de Korre met een nieuw project met de focus op ondernemerschap en future skills. Dit project kreeg de naam HUB! Hiervoor werd ook een nieuwe werknemer aangeworven. Met HUB willen we een leuke plek creëren om te experimenteren in dingen maken en ondernemen. Met vragen over HUB kun je steeds terecht bij Dieter, kom eens langs of stuur een berichtje naar dieter@jhdekorre.be

Advertenties

Een gedachte over “Beroepskracht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s