HUB

28190568_2000960839931205_1724786526_n

HUB is een nieuw project van Jeugdhuis de Korre met de focus op ondernemen en future skills. Dat zijn de vaardigheden van de toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat die vaardigheden genesteld zijn in technologie. Door het oprichten van een makerslab en de organisatie van verschillende projecten willen we ruimte geven om te experimenteren met deze vaardigheden, én met ondernemen!

HUB Makerslab?

In ons makerslab kun je je vindingrijkheid loslaten en al je ideeën en uitvindingen uitproberen. In ons lab vind je anderen die net zoals jij graag nieuwe dingen uitproberen en niet bij de pakken blijven zitten. Wat kun je doen bij ons: houtbewerking, Arduino, Raspberry Pi, solderen, computers uit elkaar halen, en nog zo veel meer!

HUB project van de maand

Deze maand werken we aan een Dj booth voor Summer Kick Off. Vraag aan de bar of in ons makerslab hoe jij ons kan helpen. Iedereen welkom!

Pop-ups

Project HUB blijft niet enkel in haar makerslab zitten. Af en toe zijn we te zien op een evenement, of gaan we op zoek naar een plaats waar jongeren zitten. Dit doen we onder andere met een talentenradio, hiervoor werken we samen met !DROPS.

Openingsuren van HUB makerslab:

Woensdag: 14u30 tot 21u
Donderdag: 16u tot 20u
Vrijdag: de hele middag (zonder begeleiding en op vraag)
Zaterdag: 14u tot 21u

Met steun van de Vlaamse overheid en stad Oostende

vlaamseoverheidcsr_300_300_s_c1Stad-Oostende