Buiten Asem

Buiten Asem is ons sportproject. Naast de typerende jeugdhuisactiviteiten zal buiten asem zich focussen op sporten in & rond het jeugdhuis. sportinstuif, initiatielessen en workshops. Met buiten asem verbinden we sport & jeugdwerk en halen we het beste van beide naar voor.

  • Sportbakfiets

De sportbakfiets is een uniek initiatief in Oostende. Een volledig uitgeruste bakfiets zal gedurende zes maanden wekelijks aanwezig zijn op verschillende evenemeBuiten Asem.pngnten, pleinen en buurten. In deze bak zitten veel verschillende soorten sport & spelmaterialen. Als de jongeren bij de bakfiets, komen mogen ze dit gratis ontlenen en er mee spelen. Onze  sportopbouwwerker Ginika is aanwezig om jongeren te ondersteunen en te begeleiden. Iedere week zal de bakfiets zich verplaatsen naar een andere locatie. De sportbakfiets kan sterke wijkgerichte activiteiten organiseren en is enorm toegankelijk.

  • Laagdrempelige sportinstuif

Met sportinstuif willen we een sportieve ontmoetingsomgeving creëren waar competitie en resultaten niet pDSC_4968.JPGrimeren. Deze sportieve ontmoetingsmomenten gaan door in Sportzaal de Veiling net naast het jeugdhuis maar we zijn ook aanwezig  in andere sportcentra in Oostende.

 

  • Initiatielessen

Gedurende zes maanden laten we jongeren proeven van een divers aanbod aan sporten. Hiervoor organiseren we verschillende initiatielessen. Deze lessen zijn gratis en in samenwerDSC_5295.JPGking met verschillende sportclubs.

 

 

 

Met steun van

images.jpg             W-VL logo koepel cmyk          Gino-Carts-logo-Q-vorm.jpg

 

Advertenties